[contact-form-7 404 "Not Found"]
Back to top
Title Image

Βραβεία

Home / Βραβεία

GREEK EXPORTS AWARDS

Η εταιρεία PARFAIT  βραβεύτηκε με Αργυρό Βραβείο στα Greek Export Awards 2023 στην κατηγορία Top Export Product με τα προϊόντα της Riddle Peanut Butter Wafers!

Τα Greek Export Awards 2023 αποτελούν βραβείαθεσμό για τον εξαγωγικό τομέα,

και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου ΕΞωτερικών.

Συμμετέχουν επιχειρήσεις που έχουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές που ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας δίνοντας έμφαση σε διάφορους τομείς.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στο ATHENAEUM INTERCONTINTAL HOTEL σε μία λαμπερή εκδήλωση.

Ο κ. Γιάννης Σαπουνάκης ιδιοκτήτης της εταιρείας παρέλαβε το βραβείο επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα και την αναγνώριση των Riddle Peanut Butter Wafers στην διεθνή αγορά καθώς και την αφοσίωση της Parfait στην προώθηση της ελληνικής παραγωγής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η βράβευση αυτή αποτελεί για την PARFAIT επιπλέον κίνητρο για τη συνέχιση της πορείας της στο χώρο των εξαγωγών με ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα και το σκοπό της  ενίσχυσης των Ελληνικών Εξαγωγών.

ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Η εταιρεία PARFAIT ανάμεσα στις 13 επιχειρήσεις που βράβευσε το Επιμελητήριο Σερρών!

 

Tο Επιμελητήριο Σερρών απένειμε βραβεία σε δεκατρείς εξαιρετικές τοπικές επιχειρήσεις που έχουν επί χρόνια διακριθεί για τη συνεισφορά τους στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, που διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης Serexpo 2023 στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Σαπουνάκης, ιδιοκτήτης της PARFAIT, επισημαίνοντας την αξία της επιχειρηματικότητας. Αυτή η διάκριση από το Επιμελητήριο Σερρών όχι μόνο υπογραμμίζει την παρουσία και την επίδραση της εταιρείας στην επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και αναδεικνύει τη διαρκή δέσμευσή της για την επιχειρηματική αριστεία.

Ως μία από τις επιχειρήσεις που τιμήθηκαν, η PARFAIT διατηρεί την αφοσίωσή της στην προώθηση της οικονομίας και της επιχειρηματικής κουλτούρας της περιοχής.

Το βραβείο αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της PARFAIT και της θετικής επίδρασης που συνεχίζει να ασκεί στον επιχειρηματικό χώρο της τοπικής κοινωνίας των Σερρών.

MTA London 2022

Χρυσό και Ασημένιο Βραβείο για τις γκοφρέτες με φυστικοβούτυρο Riddle στο ΜΤΑ London 2022!

Η εταιρεία PARFAIT, με τα δύο νέα σνακ της σειράς Riddle Peanut Butter Wafers, Riddle Sticks και Riddle Cups κέρδισε ένα Χρυσό & ένα Ασημένιο Βραβείο αντίστοιχα, στην κατηγορία εξαιρετικής γεύσης στα Mediterranean Taste Awards 2022 στο Λονδίνο!

Η ισορροπία της τραγανής γκοφρέτας σε συνδυασμό με κρέμα φυστικοβούτυρο περιεκτικότητας 95% σε καρπό και η επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ενθουσίασε τους κριτές και κατέταξε τα Riddle Snacks ανάμεσα στα Καλύτερα Μεσογειακά προϊόντα!

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία εξαιρετικής γεύσης για τα:

 Riddle Sticks Γκοφρέτα Φιστικοβούτυρο με ολόκληρα φιστίκια & επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος! 

Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία εξαιρετικής γεύσης για τα:

 Riddle Cups Ταρτάκια γκοφρέτας με φιστικοβούτυρο, καραμελωμένα φιστίκια & επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος!

Όσον αφορά τα MTA Awards, είναι ένας ποιοτικός διαγωνισμός μεσογειακών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Η ιδέα των ΜΤAwards βασίζεται σε ένα απλό και ξεκάθαρο όραμα, το οποίο είναι να διαδώσει τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής, μέσω της ανακάλυψης και της προώθησης των πιο καινοτόμων, λαμπρών και μοναδικών σε γεύση τροφίμων.

Η αποστολή του MTA είναι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βρει εκείνους τους παραγωγούς που δημιουργούν με πάθος μοναδικά σε γεύση προϊόντα με συστατικά κορυφαίας ποιότητας και τα παρουσιάζουν στην κοινότητα τροφίμων μέσω μιας διαφανούς και αξιόπιστης διαδικασίας αξιολόγησης.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από τους Valentino Rossi (sous chef presso Gordon Ramsey Restaurants), Chris Taylor (Exec chef στο Impact Food Group), Alberto Sidoti (Chef στο Mandarin Oriental Hotel Group), Μανώλη Σαλιβαρά (Ιδιοκτήτης & Ιδρυτής, Multichrom Lab), Stuart Conibear (Διευθυντής Τροφίμων & Ποτών), Alex Dos Santos (Head Chef), Xavier Castella (Private Chef για την οικογένεια UHNW στο Λονδίνο), Dr. Imene Trabelsi Triqui (Exec Vice President of Programs & Innovation Strategy).

Είμαστε ενθουσιασμένοι που δύο ακόμη βραβεία προστέθηκαν στη συλλογή μας και πιστοποιούν τις γκοφρέτες Riddle Peanut Butter Wafers για την εξαιρετική τους γεύση και την άριστη ποιότητα τους.

Χάλκινο βραβείο για το Riddle Peanut butter wafer!

Ανάμεσα σε 880 προϊόντα αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών που αξιολογήθηκαν από 100 κριτές!!!

Χάλκινο βραβείο στο διαγωνισμό Specialist Awards 2021 που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των μηνών Μαρτίου και Απριλίου 2021 απέσπασε ανάμεσα σε 880 προϊόντα η εταιρεία PARFAIT με το νέο της snack Riddle Peanut butter wafer.

«Νόστιμο και γευστικό προϊόν!», «εξαιρετική γεύση», «ιδανικό για τους λάτρεις των φιστικιών», «Νόστιμο, τραγανό και γευστικό», «ωραία γεύση με εντάσεις του φυστικοβούτυρου και της σοκολάτας», «Έχει ωραία επίγευση» ήταν μερικά από τα σχόλια που απέσπασε το Riddle Superfood Snack με φυστικοβούτυρο κατά τη βράβευσή του! 

Η ισορροπία της τραγανής γκοφρέτας με φυστικοβούτυρο περιεκτικότητας 95% σε καρπό και η επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ενθουσίασαν τους κριτές και το κατέταξαν ανάμεσα στα εκλεκτότερα ελληνικά προϊόντα!

Όσο για τα Specialist Awards, πρόκειται για ένα διαγωνισμό ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα. To panel των κριτών απαρτίζεται από γευσιγνώστες, καθηγητές, ερευνητές, σεφ, δημοσιογράφους γεύσης και θεωρητικούς γεύσης οι οποίοι κλήθηκαν να αξιολογήσουν τα προϊόντα χρησιμοποιώντας τις πέντε αισθήσεις τους αλλά και την έκτη τους αίσθηση umami. Έχοντας μόνο τις αισθήσεις τους ως γνώμονα για τη βαθμολόγηση, ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων γευσιγνωστών και επαγγελματιών προερχόμενο από πολλαπλά πεδία δράσης έκριναν εκατοντάδες προϊόντα. Κυρίαρχος στόχος των βραβείων αποτελεί την ανάδειξη των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού brand name. 

Είμαστε περήφανοι που το Riddle Peanut Butter Wafer Snack βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα Κορυφαία ελληνικά προϊόντα σε έναν τόσο αξιόπιστο και ακέραιο θεσμό βραβείων

OLYMP AWARDS

Τέσσερα βραβεία και για τα τέσσερα προϊόντα με τα οποία συμμετείχε κέρδισε η Εταιρεία PARFAIT PC στο Διαγωνισμό Τροφίμων, Οίνων και Ποτών “OLYMP AWARDS 2017” που διοργάνωσε η Βρετανική Εταιρεία CONFEXPO UK στις 27-28/5/17 στην χώρα μας. Η Εταιρεία κέρδισε τα εξής Βραβεία για τα προϊόντα της τα οποία διαθέτει στην Ελληνική Αγορά και στα Duty Free όλης της χωράς:

Mythical Collection Λουκούμι με Σταφίδες – ΧΡΥΣΟ
Κουραμπιές με κροκάντ αμύγδαλο – ΑΡΓΥΡΟ
Choco Delights Ακανές με Επικάλυψη Σοκολάτας – ΑΡΓΥΡΟ
Mythical Collection Λουκούμι με Αποξηραμένο Blueberry – ΧΑΛΚΙΝΟ

Τα βραβεία παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Σαπουνάκης σε εκδήλωση που οργανώθηκε από την   Bρετανική Εταιρεία CONFEXPO UK στις 18/6/17 στο  DIVANI CARAVEL HOTEL στην Αθήνα.

awards
b2
b4
b3
b1
IMG_1520_s

DETROP & OENOS 2017

1o βραβειο

Μια σημαντική διάκριση κατέκτησε η Εταιρεία Ζαχαροπλαστικής PARFAIT PC στη Διεθνή Έκθεση DETROP & OENOS 2017 τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη.

Τα προϊόντα που συμμετείχαν στο Corner Showroom ήταν υποψήφια σε δυο κατηγορίες: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ και DESIGN.

Σχετικά με την κατηγορία “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ” ένα μόνο προϊόν θα κέρδιζε Βραβείο Καινοτομίας ως προς την γεύση, το συνδυασμό του με κάποιο άλλο συστατικό και την πρωτοτυπία του. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά και ψήφισαν αποκλειστικά και μόνο οι Hosted Buyers.

Η κάθε εταιρεία είχε δικαίωμα συμμετοχής με ένα μόνο προϊόν και η PARFAIT PC συμμετείχε με προιόν “Mythical Collection with Dried Blueberries” από τη σειρά “Mythical Collection” με αποτέλεσμα να λάβει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Καινοτομία στα Παραδοσιακά Προϊόντα”.

award_p

ΕΒΓΕ 2019

1ο Βραβείο

Το 1ο Βραβείο για τις δύο συσκευασίες των προϊόντων Knack στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης ΕΒΓΕ κέρδισε η εταιρεία PARFAIT το 2019.

Επίσης είχε δύο διακρίσεις ως φιναλίστ στα ERMIS AWARDS το 2017 για τη συσκευασία των προϊόντων TWEE.

Να σημειωθεί πως τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφηση EVGE και ERMIS AWARDS είναι τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία και τη διαφήμιση στην Ελλάδα.